Kijk ‘Memise’ op YouTube

Διαφημίσεις

4 σκέψεις πάνω στὸ “Kijk ‘Memise’ op YouTube”

 1. He Kolonel! Die exclusive loungeset van je neem je toch wel mee naar je nieuwe villa als ons wiki bedrijf op volle toeren draait? Die heb pegels gekost zeg!

  Ze zijn leuk, katten! Las laatst een verhaal over zo een apparaat, je blijft gillen met katten.
  Iemand had een mooie treinbaan in zijn tuin, maar met de moderne digitale systemen staat er tegenwoordig een constante wisselspanning op de rails. Dus als poes er met zijn voetjes op gaat staan krijgt hij een onaangename (lichte) schok.
  Poes wordt woedend daardoor en slaat het aanstormende treintje met een mep de waterpartij in. Heel treintje kopje onder.

  Deze is ook erg sterk trouwens.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

  1. Die gaat zeker mee zonde om achter te laten. Mijn complete inboedel van van familie en het grof vuil Graaf nooit een vent aan uitgegeven. Lief beest he Memise? Liep altijd achter de aan toen ik de post bezorgde en ging op een gegeven moment maar in mijn tuin en later in huis wonen.HEb jij nog een kat daar in Flipjesland? Die link werkt helaas niet Graaf.

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Jammer zeg! Maar sprekend he? En ja, zonder poes is het geen echt huis, een kat heb ik dus.
  Maakt niet uit waar je op zit, als je maar OK zit. Iemand kan volmaakt gelukkig op een bank van het grof vuil zitten maar ook doodongelukkig op een design bank. T’is allemaal bullshit, volmaakte bullshit.

  Lekker dicht bij jezelf blijven kolonel, dat maakt gelukkig. Bullshit money en smerige stroopwafels moet je links laten liggen, veel beter onder een brug bij het kanaal of op grof vuil meubilair. Veel, veel beter. Want ben je namelijk vrij!
  Je weet godverdomme niet half hoeveel beter jij erbij zit als die gasten in dat wiki hotel in California. Je moet er niet aan denken, als dat instort god moge je bewaren! Diezelfde god ja, want dan ben je daar zoooo finaal de klos!

  Soms schrik er wel eens van wakker, want wie regelmatig in Amerika komt weet dat het de controle kamer van een kerncentrale is die op het punt van een meltdown is aangeland. De hele tent staat op instorten namelijk.
  En als die hele bliksemse teringzooi in elkaar zakt is het leed niet te overzien voor onze wiki helden.

  Zo blij, zo blij dat ik nooit maar één stroopwafel van die gasten heb aangenomen, echt. Nou lust ik die dingen ook nog eens niet dus de verleiding was zo ie zo niet erg groot.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.